Påmeldinger 2024

Kapasitet for antall påmeldte lag er ca. 350 (+/-) avhengig av påmeldingene i de enkelte  klassene. Vi gjør oppmerksom på at vi er avhengig av å lage en optimal turnering med hensyn til klasser og puljeinndelinger og for å kunne gi flest mulige lag anledning til å delta.

Meld på laget ditt her!

Påmeldinger

Påmeldingen er en bekreftelse fra ansvarlig leder fra klubb/lag om at betingelsene og vilkårene for deltakelsen er lest og akseptert!

For å kunne melde på lag til turneringen så må dere lage et brukernavn (gjerne e-post) og passord. Dette er viktig å ta vare på i tilfelle endringer og bestillinger av deltakerkort! Husk å be om utskrift av påmeldingsfaktura i påmeldingssystemet. Innbetalt faktura er en bekreftelse på påmeldingen.

Priser og frister påmelding

Påmelding åpner 20.september og det er ‘første mann til mølla’ som gjelder. Betalingsfrist for påmeldingsavgift er 7 dager etter påmelding. Frist for bestilling av deltakerkort er 20.februar og frist for betaling av deltakerkort er 1.mars.

Lagspåmelding er:

  • J/G 8, 9 og 10         kr. 1600,–
  • J/G 11, 12 og 13       kr. 1700,–
  • J/G 14, 16 og 16       kr. 1900,-

Meld på laget ditt her!

Påmeldingen er ikke endelig før påmeldingsavgiften er registrert på vår konto: 1822.43.20767 Ved eventuell trekking av lag skal dette umiddelbart meddeles turneringen via epost til  bio@storhamarhandball.no, slik at lag som står på venteliste kan tildeles plass. Husk å merke fakturaer / bestillinger for å få med riktig id-nummer.

Lag som trekker seg etter 15. februar vil ikke få refundert påmeldingsavgiften. Lag som trekker seg etter 1. april vil måtte betale et gebyr på kr. 3000,- Husk å generere faktura i påmeldingssystemet ved påmelding og bestilling av deltagerkort.

Alternativer ved restriksjoner

Påmeldingen er bindene fra 1.mars 2024

Hvis vi ikke får gjennomført Storhamar Cup i henhold til ovennevnte på grunn av restriksjoner fra myndighetene vil ikke påmeldingen være bindene.

Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte daglig leder Bjørn Inge Os på epost: bio@storhamarhandball.no eller på mobil: 92809119.

Meld på laget ditt her!

 

Vi gleder oss til å se akkurat deg på Hamar 24. – 26.mai 2024!