Påmeldinger 2021

Kapasitet for antall påmeldte lag er ca. 350 (+/-) avhengig av påmeldingene i de enkelte  klassene. Vi gjør oppmerksom på at vi er avhengig av å lage en optimal turnering med hensyn til klasser og puljeinndelinger og for å kunne gi flest mulige lag anledning til å delta.

Meld på laget ditt her

Påmeldinger

Påmeldingen er en bekreftelse fra ansvarlig leder fra klubb/lag om at betingelsene og vilkårene for deltakelsen er lest og akseptert!

For å kunne melde på lag til turneringen så må dere lage et brukernavn (gjerne e-post) og passord. Dette er viktig å ta vare på i tilfelle endringer og bestillinger av deltakerkort! Husk å be om utskrift av påmeldingsfaktura i påmeldingssystemet. Innbetalt faktura er en bekreftelse på påmeldingen.

Priser og frister påmelding

Påmelding åpner 17.september og det er ‘første mann til mølla’ som gjelder. Betalingsfrist for påmeldingsavgift er 7 dager etter påmelding. Frist for bestilling av deltakerkort er 20.februar og frist for betaling av deltakerkort er 1.mai.

Påmeldingsavgiften er:

  • J/G 8, 9 og 10          kr. 1500,–
  • J/G 11, 12 og 13       kr. 1600,–
  • J/G 14 og 16             kr. 1800,-

Meld på ditt lag her!

Påmeldingen er ikke endelig før påmeldingsavgiften er registrert på vår konto: 1822.43.20767 Ved eventuell trekking av lag skal dette umiddelbart meddeles turneringen via epost til  bio@storhamarhandball.no, slik at lag som står på venteliste kan tildeles plass. Husk å merke fakturaer / bestillinger for å få med riktig id-nummer.

Lag som trekker seg etter 15. februar vil ikke få refundert påmeldingsavgiften. Lag som trekker seg etter 1. april vil måtte betale et gebyr på kr. 3000,- Husk å generere faktura i påmeldingssystemet ved påmelding og bestilling av deltagerkort.

Alternativer ved restriksjoner

Påmeldingen er bindene fra 1.mars 2021

Ved restriksjoner må vi tilpasse Storhamar Cup deretter og vi har allerede sett på muligheten for å arrangere det over to helger for å ha færre deltakere. Dette vil da gjelde helgen før, 21.-23.mai i tillegg til opprinnelig dato, 28. – 30.mai.

Hvis vi ikke får gjennomført Storhamar Cup i henhold til ovennevnte på grunn av restriksjoner fra myndighetene vil ikke påmeldingen være bindene.

Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte daglig leder Bjørn Inge Os på epost: bio@storhamarhandball.no eller på mobil: 92809119.

 

Meld på ditt lag her!

 

Vi gleder oss til å se akkurat deg på Hamar 28. – 30.mai 2021!