Påmeldinger 2020

Kapasitet for antall påmeldte lag er ca. 350 (+/-) avhengig av påmeldingene i de enkelte  klassene. Vi gjør oppmerksom på at vi er avhengig av å lage en optimal turnering med hensyn til klasser og puljeinndelinger og for å kunne gi flest mulige lag anledning til å delta.

Meld på laget ditt her

Påmeldinger

Påmeldingen er en bekreftelse fra ansvarlig leder fra klubb/lag om at betingelsene og vilkårene for deltakelsen er lest og akseptert!

For å kunne melde på lag til turneringen så må dere lage et brukernavn (gjerne e-post) og passord. Dette er viktig å ta vare på i tilfelle endringer og bestillinger av deltakerkort! Husk å be om utskrift av påmeldingsfaktura i påmeldingssystemet. Innbetalt faktura er en bekreftelse på påmeldingen.

Priser og frister påmelding

Påmelding åpner 1.oktober og det er ‘første mann til mølla’ som gjelder. Betalingsfrist for påmeldingsavgift er 7 dager etter påmelding. Frist for bestilling av deltakerkort er 20.februar og frist for betaling av deltakerkort er 1.mars. Påmeldingsavgiften er:

  • J/G 08,09                   kr. 1400,–
  • J/G 10, 11                  kr. 1500,–
  • J/G 12, 13                  kr. 1600,–
  • J/G 14, 15                  kr. 1700,–
  • J/G 16                        kr. 1800,–

 

Meld på ditt lag her!

Påmeldingen er ikke endelig før påmeldingsavgiften er registrert på vår konto: 1822.43.20767 Ved eventuell trekking av lag skal dette umiddelbart meddeles turneringen via epost til  bio@storhamarhandball.no, slik at lag som står på venteliste kan tildeles plass. Husk å merke fakturaer / bestillinger for å få med riktig id-nummer.

Lag som trekker seg etter 15. februar vil ikke få refundert påmeldingsavgiften. Lag som trekker seg etter 1. april vil måtte betale et gebyr på kr. 3000,- Husk å generere faktura i påmeldingssystemet ved påmelding og bestilling av deltagerkort.

 

Meld på ditt lag her!

 

Vi gleder oss til å se akkurat deg på Hamar 29. – 31. mai 2020!