Matservering under Storhamar Cup
Slik var den planlagte menyen for 2020:
Frokost – serveres fra 06.30 – 08.30
- Brød
- Pålegg: leverpostei, makrell i tomat, jordbærsyltetøy, salami, skinke, kyllingservelat, gulost og smør.
- Drikke: Vann, eple- og appelsinjuice. Kaffe.
NB! Det er ikke nok mat til å lage matpakker.
Middag
Middag serveres både lørdag og søndag i Vikingskipet, Wang Toppidrett og Stangehallen kl. 1200-1600 begge dager. Det tilbys glutenfri og melkefri mat. Det er ikke svinekjøtt i noen av rettene.
De som spiller sine kamper i Ottestadhallen og Stangehallen spiser middag i Stangehallen, de som spiller i Boligpartner Arena, Prestrudhallen og Ajerhallen spiser på Wang Toppidrett og de som spiller i Vikingskipet spiser i mat teltet utenfor Vikingskipet.
Lørdag:
Innhold:
Allergi:
Søndag:
Innhold:
Allergi:
MERK: Hvert lag må fylle ut og returnere tilsendt skjema for glutenfri/ melkefri mat innen 1. mai 2019.
Her finner du skjema: Allergier-Storhamar-Cup-2020
Ved spørsmål ta kontakt med mat@storhamarcup.no.