Matservering under Storhamar Cup 2024 

Frokost – serveres fra 06.30 – 08.30

  • Brød & knekkebrød
  • Pålegg: leverpostei, makrell i tomat, jordbærsyltetøy, bringebærsyltetøy, hotelskinke, gulost, brunost og smør. Agurk & paprika
  • Drikke: Vann, eplejuice og melk. Kaffe.Middag

NB! Det er ikke nok mat til å lage matpakker.

Middag

Middag serveres både lørdag og søndag i Vikingskipet og Stangehallen kl. 1200-1600 begge dager.  Det tilbys glutenfri og melkefri mat.  Det er ikke svinekjøtt i noen av rettene. Det vil bli et alternativ begge dager for de som er vegetarianere.

De som spiller sine kamper i Ottestadhallen og Stangehallen spiser middag i Stangehallen, de som spiller i Boligpartner Arena, Furneshallen, Prestrudhallen og i Vikingskipet spiser inne i Vikingskipet.

Lørdag:

Innhold: indisk punjabi kylling med ris, salat og dressing

Allergi: Retten er fri for melk og gluten.

Søndag:

Innhold: Bifflapskaus med tyttebærsyltetøy, brød og smør

Allergi: Retten er fri for melk og gluten.

 

MERK: Hvert lag må fylle ut skjema i Profixio for glutenfri/ melkefri mat innen 1. mai 2024.

 

Ved spørsmål ta kontakt med mat@storhamarcup.no.