Storhamar Cup Show 2023 lørdag 20.mai kl 19.30

I år er vi tilbake på Stortorget og har den store gleden av å presentere følgende artister til en kjempeopplevelse i hjertet av Hamar:

Norwegian House Mafia

Gutta i Norwegian House Mafia har siden de sluttet som russ i mai 2022 etablert seg godt innenfor norsk festmusikk. Med over 6 millioner streams på Spotify og godt over 150.000 månedlige lyttere har de skaffet seg en solid fanbase som bare vokser og vokser for hver måned som går. Norwegian House Mafia lager energiske festlåter med catchy melodier og fengene refrenger! Når deres enorme utstråling på scenen smitter over på publikum blir det alltid full fest!

Beathoven

Den maskerte trioen i Beathoven har opp gjennom årene høstet over 70 millioner streams. Det var derimot ikke før i 2022 de virkelig fikk sitt store gjennombrudd. I løpet av kalenderåret står gutta allerede med tre singler på førsteplass i Norge, blant annet SØR-AFRIKA som lå på 1. plass i hele to måneder gjennom sommeren. Dette har ført til at trioen har erfaring med å spille foran 30 000 tusen mennesker på både VG-lista og Norway cup, men har også på kort tid blitt en populær act på diverse scener rundt om i Norge.

Gjengen kan love faktorer som høy energi, allsang og moshing der de skulle dukke opp. I oktober ble det suksessfulle året kronet med nominasjon til “Årets gjennombrudd” på P3-Gull under livesending på P3aksjonen i Trondheim. Dette virker kun å bare være starten for ett av Norges heteste og mest spennende acts. 

Vilde

VILDE er en 27 år gammel artist og låtskriver fra Tjøme. Etter å ha fullført en bachelorgrad i musikk ved LIPA i England, flyttet hun til Oslo i 2018 for å satse på artistkarrieren. På samme tid gav hun ut sin første singel “Get You” og har siden da gitt ut 11 låter på eget plateselskap. For 3 år siden signerte VILDE med Artistpartner og har siden da spilt flere konserter rundt om i Norge, med høydepunkter som å varme opp for Matoma, Røyksopp og Julie Bergan, TV-debut på åpningen av Norway Cup, utsolgt Rockefeller og Gullruten prisutdeling på TV2. I starten av 2021 slapp VILDE “Never Said Enough” og ble i den forbindelse kåret til “Månedens Urørt” av NRK P3. Kort tid etterpå slapp VILDE låta “Motions” som ble “UKAS LÅT” på P3 og gikk rett inn på Top 200 på Spotify første dagen. I 2022 var VILDE en av artistene som deltok i Melodi Grand Prix med låta “Titans”.