Velkommen til Storhamar Cup 2022

Kjære spillere, lagledere, foreldrekontakter & trenere,

Etter tre års ventetid nærmer det seg endelig Storhamar Cup, og vårens vakreste eventyr, og vi ønsker å komme med litt felles informasjon.

I år, som tidligere, så oppfordrer vi til å bruke vår cupside, hvor vi oppdaterer cup informasjon angående overnatting, transport, cupshow, kampoppsett, bespisning etc og kommer med nyheter etter hvert som det dukker opp, se: www.storhamarcup.no  I tillegg oppfordrer vi dere til å følge oss på Instagram: storhamar_cup

Når det gjelder viktige frister så minner vi om følgende:

Annen praktisk info:

  • Innsjekk åpner i Vikingskipet fredag 27.mai kl. 15.00
  • Innsjekkskolene åpner fredag 27.mai kl. 17.00
  • Vi opplever på noen skoler at det kan bli litt trangt om plassen og minner derfor om at maks breddeluftmadrassene er 90 cm.
  • Av tidligere erfaringer vet vi også at det er stor pågang på dusjene på skolene så vi oppfordrer så mange som mulig til å dusje i de hallene de spiller kamper.
  • For alle haller og kanskje spesielt for de som spiller i Vikingskipet så ber vi alle benytte utesko til oppvarming ute og håndballsko kun til innebruk. Dette for å unngå at det blir grus/sand på banene, noe som gjør det glatt på dekket.
  • Når det gjelder transport så ber vi dere om å sette dere inn i rutetidene – både på skyttel og rutebuss – slik at dere er godt kjent med dette før kampene starter. Dette ligger også på vår cupside: https://www.storhamarcup.no/transport/ Vi vet at det er litt hektisk lørdag morgen slik at det kan være smart å beregne litt ekstra tid. Dette gjelder spesielt de som bor på Ener, Ridabu og Toneheim og som også skal videre til andre haller fra Vikingskipet.

Da gjenstår det bare å ønske dere hjertelig velkommen til Hamar & Storhamar Cup 2022 ?