Storhamar cup 2018 går over i historien som en av de varmeste – og kanskje også den beste cupen som har blitt arrangert av Storhamar håndball. Klubbens leders Bjørn Inge Os smilte i alle fall fra øre til øre da cupen gikk inn i sluttfasen søndag 27. mai.

Vikingskipet har vært cupens sentrum, selv om det også har vært spill for de eldste lagene i fire andre haller. Skyttelbussene har gått jevnt, og de mange supporterne har fulgt etter i egne biler. Hotellsengene i Hamar har vært fylt opp, og bobilene på parkeringen har vært mange. Folk har kost seg ute og inne, på gresset og på tribunene. Resultatene har tikket inn, og for noen har spenningen vært til å ta og føle på.

Få mishagsytringer har vært å høre. Små problemer er blitt løst fortløpende. Kampene har startet på minuttet, og de 600 frivillige som gjør cupen mulig, har møtt trofast opp. Matservering og premieutdeling har gått på løpende bånd, og ikke minst fikk vi oppleve et forrykende cupshow på Stortorget. Det har vært jubel, vennskap og konkurranse. Det er kort sagt slik vi vil at det skal være. Spillere, trenere og supportere skal trives under Storhamar cup.

Alle kan ikke vinne pokaler, men alle får et minne, og dette er mye mere verdt når alt kommer til alt. Nå ønsker vi alle vel hjem – og vi håper å få se mange av dere igjen.  I Hamar og gjerne på Storhamar cup.

Sjekk alle resultater og sluttspill-vinnere her.


Bjørn Inge Os, fornøyd daglig leder i klubben.

Premieutdelingen pågikk søndag fra klokka 10.00 og til siste kamp var spilt. Pokaler til de beste!

Lars ser til at resultatene kommer inn i Profixio slik at alle kan følge med.

3.500 spillere har fått frokost to dager og middag to dager. Det er 14.000 måltider!

Tre lag, men bare ett i finalen. Storhamar gutter 13.

Spenning på bane 10 i Vikingskipet – det var her de fleste finalene gikk.