Storhamar cup 2019 er nå historie, og forhåpentligvis sitter mange igjen med gode og evige minner fra akkurat denne helga 24. – 26. mai her på Hamar.

Vikingskipet har tradisjonen tro vært cupens sentrum for de yngste. Her har også hovedsekretariat (på bildet representert med Tove Løkke-Øwre, Trine Borchgrevink og Anita Tørudstad), resultatservice og en egen medieseksjon holdt hus, og det har vært et mylder av spillere, støtteapparat og publikum både ute og inne; akkurat slik det skal være. De som ikke har vært i Vikingskipet, har kunnet følge innlegg og live-sendinger herfra på Facebook.

De eldste lagene har turnert i fem andre haller; I Ottestadhallen, Stangehallen, Prestrudhallen, Ajerhallen og Boligpartner arena. Skyttelbussene har gått jevnt, og mange supporterne har fulgt etter i egne biler. Det har vært nerve og spenning, moro og litt alvor fram mot sluttspillene. Også det akkurat slik det skal være.  I år dro Storhamar håndball selv det lengste strået i A-finalene i Boligpartner arena, og ble dermed beste klubb totalt. Det gleder vi oss selvsagt over, da det viser at rekrutteringa i klubben er god. (Og med det flere til å arrangere nye cuper.)

Show og bilder

I går kveld var det et forrykende show på Stortorget. Herlig å se at så mange koste seg!! Og heldige var vi. Artistene så ut til å være innertier! Og været holdt akkurat. Da regn- og tordenbygene slo inn, var de fleste på tur «hjem» til luftmadrassen – med hodet fylt av musikk og kanskje en autograf å ta vare på.

Under cupen har det for øvrig blitt tatt mange bilder som ligger på Facebooksiden til Storhamar cup. Ta en titt!
https://www.facebook.com/StorhamarCup/

Håper vi sees igjen!

Som arrangør er det alltid en viss spenning knyttet til om hele cupmaskineriet skal gå på skinner også denne gangen. Det er mange brikker som skal stemme, mange medlemmer som skal bidra og mange gjester som skal trives. Men hovedsekretariatet smilte fra øre til øre søndag ettermiddag, og det må tas som et godt tegn. Få mishagsytringer har vært å høre, sier de. Små problemer har blitt løst fortløpende. Kampene har startet omtrent på minuttet, og de 600 frivillige som gjør cupen mulig, har møtt trofast opp. Matservering og premieutdeling har også gått unna som planlagt. Bare rydding og nedrigging gjenstår.

Vi vet at hotellsengene i Hamar har vært fylt opp, og det er gledelig at så mange kan kose seg akkurat i Hamar. Nå ønsker vi alle vel hjem – og vi håper å få se mange av dere igjen.

PS. Skulle noen ha glemt noe i en hall, ta kontakt med Storhamar håndball i uka som kommer. Gjenglemte saker kjøres til Boligpartner Arena, og sendes ut etter avtale.

Sjekk lenken for alle resultater og sluttspill-vinnere her.


Vikingskipet med sine 10 flater er en unik håndballarena.


Det er alltid hyggelig med en premie. Her delt ut av Benthe Pelsholen, Carolina Gleditsch og Truls Pedersen.