Storhamar cup 2020 er ett av vårens vakreste eventyr!!

Vikingskipet vil tradisjonen tro være cupens sentrum for de yngste. Her vil også hovedsekretariat (på bildet representert med Tove Løkke-Øwre, Trine Borchgrevink og Anita Tørudstad), resultatservice og en egen medieseksjon holde hus, og det blir et mylder av spillere, støtteapparat og publikum både ute og inne; akkurat slik det skal være.

De eldste lagene får turnere i fem andre haller; I Ottestadhallen, Stangehallen, Prestrudhallen, Ajerhallen og Boligpartner arena. Skyttelbussene skal gå jevnt, og mange supporterne vi lganske sikkert følge etter i egne biler. Vi lover nerve og spenning, moro og litt alvor fram mot sluttspillene.

Show og bilder

Lørdag kveld blir det et forrykende show på Stortorget. Gled dere!

Under cupen i fjor ble tatt mange bilder som ligger på Facebooksiden til Storhamar cup. Ta en titt og få cup-følelsen!
https://www.facebook.com/StorhamarCup/

Spennning!
Som arrangør er det alltid en viss spenning knyttet til om hele cupmaskineriet skal gå på skinner også denne gangen. Det er mange brikker som skal stemme, mange medlemmer som skal bidra og mange gjester som skal trives. Men hovedsekretariatet har hatt for vane å smile fra øre til øre, og erfaringsvis har det vært få mishagsytringer å høre. Små problemer forsøker vi løse fortløpende. Kampene har brukt å starte omtrent på minuttet, og de 600 frivillige som gjør cupen mulig, vil ganske sikkert møte trofast opp i år også. Å delta på cupen, er en del av livet i Storhamar!  Matservering og premieutdeling blir det selvsagt og!

Vi vet at hotellsengene i Hamar fylles tidlig opp, og det er gledelig at så mange kan kose seg akkurat i Hamar.
– Nå bare gleder vi oss til ny cup-moro!


Vikingskipet med sine 10 flater er en unik håndballarena.


Det er alltid hyggelig med en premie. Her delt ut av Benthe Pelsholen, Carolina Gleditsch og Truls Pedersen.