Over 800 kamper skal gjennomføres

Storhamar cup er stor. Med lag fra 9 år og opp til 16 år, er det utrolig mange som skal møtes i de ulike aldersklassene og på de ulike arenaene. I fjor ble hele 842 kamper spilt i Hamar under Storhamar Cup. Og antallet i år blir vel ikke langt unna.

Kampoppsett og resultatservice er alfa og omega for flyt under en turnering og god service til deltakerne. Fra Vikingskipets kongetribune skal Lars Hoel og Erik Mølstad ha full oversikt, og de skal se etter at kampoppsettet, som det er brukt timer og dager på å sette opp, skal gå som planlagt i systemet Profixio.

842 kamper før det er sluttResultatene vil tikke inn jevnt og trutt ..uten opphold. Noen vinner, andre taper, men alle spillere er uansett verdifulle deltakere, og samtlige vil sitte mange minner rikere når helga er omme, det vet vi.

I de yngste klassene er det deltakermedaljer til alle, og for de eldste kjempes det om pokaler. Storhamars elitespillere og konferansier Truls Pedersen skal dele ut premier i Vikingskipet, mens representanter fra Storhamar håndball skal dele ut pokaler i øvrige haller med sluttspill.

Lenke til cupens Facebookside