Nå er vi virkelig i gang, og det syder av aktører i alle hallene våre. Det er innsatsvilje, glede og arbeidsinnsats. Hele mixen som gjør en cup mulig.

Å få besøk av 325 lag, ca 4000 spillere og kanskje så mye som 10.000 engasjerte på sidelinja, er stort. Nå har Storhamar cup blitt arrangert i mange år, men gleden er like stor hver gang dørene åpnes og cup-følelsen tar oss. Vi fryder oss over ivrige spillere i aksjon – med trenere,  støtteapparat, foreldre og heiagjeng på sidelinja.

Visst er det jobb. For mange mye jobb over lang tid. Men når helga og dagene er der, blir akkurat det litt glemt. Det er godt å bidra, godt å lage håndballmoro for alle som kommer til Hamar. Alle spillere i klubben vet at denne helga forventes det dugnadsinnsats, 15 timer pr. spiller, og for klubben gir det gode kroner å skape et aktivt klubbmiljø for.

Det er fint å sjå smil og glede og å stifte nye bekjentskaper. Det er godt å kunne tilby en arena for unge dommere som vil ha utfordringer, og ikke minst, det er fint å vise fram Hamar som en by med fine kvaliteter; det være seg langs Mjøsa, i sentrum, i Ankerskogen eller med en konsert på Stortorget.

– Vi ønsker alle ei fin cuphelg. Henvend deg i hovedsekretariatet hvis det er spørsmål eller noe du trener hjelp til. Vi lover å hjelpe så godt vi kan, sier leder Ane Måntrøen. (I bildet som er samkopiert med Vikingskipet)


I alle haller finner du hallverter kledd i rødt – her Finn Arnesen og Rannveig Finnanger.


Klubbens medlemmer på dugnad stiller i grønt – her er vi i sekretariatet med Inger-Karin Kjernmoen og Hanne Rudjord.

Uten dommere, ingen cup! Vis respekt og hei litt på dem også!


Benken og laget på banen er to sider av samme sak – heia alle! Her er det Reistad i aksjon.

Kos dere med frukt – i hallen og på skolene. Hedmark fylkeskommune er vår frukt-partner under cupen.