Matservering under Storhamar Cup

Meny 2019:

Frokost – serveres fra 06.30 – 08.30

  • Brød
  • Pålegg: Leverpostei, makrell i tomat, jordbær- og bringebær syltetøy, Salami, Skinke, brunost og gulost. Smør.
  • Drikke: Vann, eple- og appelsinjuice. Kaffe.Middag

NB! Det er ikke nok mat til å lage matpakker.

Middag

Middag serveres både lørdag og søndag i Vikingskipet, Wang Toppidrett og Stangehallen kl. 1200-1600 begge dager.  Det tilbys glutenfri og melkefri mat.  Det er ikke svinekjøtt i noen av rettene.

De som spiller sine kamper i Ottestadhallen og Stangehallen spiser middag i Stangehallen, de som spiller i Boligpartner Arena, Prestrudhallen og Ajerhallen spiser på Wang Toppidrett og de som spiller i Vikingskipet spiser i mat teltet utenfor Vikingskipet.

Lørdag:
Kjøttboller med potetmos, salat og tyttebær

Innhold:
Potetmos:  Potet, smør, salt og pepper.
Kjøttboller: Storfe, melk, stivelse, potetflak, løk, salt, sukker, krydder,

Allergi: Melk – egne boller

Søndag:
Lasagne med salat og brød

Innhold:
Platene i lasagnen er ikke glutenfrie, kjøttsaus med tomat, ostesaus, revet jarlsberg

Allergi: Melk i ost og gluten i pastaplater. Glutenfritt brød. Egen mat for dette.

MERK: Hvert lag må fylle ut og returnere tilsendt skjema for glutenfri/ melkefri mat innen 1. mai 2019.

 

Her finner du skjema: Allergier Storhamar Cup 2019

 

Ved spørsmål ta kontakt med mat@storhamarcup.no.